Lézerblokkoló árak

Az Európában fejlesztett és gyártott AL Priority lézerblokkoló erre ad Önnek legális megoldást. Vannak csak első és vannak a teljese biztos, első-hátsó szenzoros rendszerek is. Ráadásul a lézerblokkoló árak összemérhetők néhány komolyabb gyorshajtással, tehát igencsak megtérülhet ez a beruházás!

Ha már elege van a büntetőcsekkekből, védekezzen legálisan a sötétben, rejtett helyen megbújó traffipaxok ellen! Mert még a legszabálykövető vezetési stílusnál is előfordulhat figyelmetlenség, amely egy kedvezőtlen helyzetben bizony legalább 30000 Forintba kerülhet. Az Európában fejlesztett és gyártott AL Priority lézerblokkoló erre ad Önnek legális megoldást. Vannak csak első és vannak a teljese biztos, első-hátsó szenzoros rendszerek is. Ráadásul a lézerblokkoló árak összemérhetők néhány komolyabb gyorshajtással, tehát igencsak megtérülhet ez a beruházás!

Hogy lehet egy lézerblokkoló legális?

Úgy, hogy ez a készülék inkább lézerjelfigyelő, mint blokkoló, a fő funkcióját tekintve parkolószenzoros eszköz (mint a parkolóradarok). Amikor az AL Priority először érzékel egy külső lézeres jelet (pl. traffipaxból), azt zavarótényezőnek „fogja föl”, és ellenjellel próbál védekezni, miközben újraindul. Eközben riasztja a vezetőt, hogy „vigyázz, lézerrel lőnek!”. Ezt követően engedi az újabb jelek érzékelését, így már nem zavarja a mérést. A külső mérőnek nem tűnik föl az első védés, hiszen utána folyamatosan mérhet, de addig Ön értékes másodperceket nyert a lassításra, így a büntetés elkerülésére. Mindez teljesen legálisan.

A készülék emellett (8 fokozatú) parkolószenzorként is működik, segítve a vezetőt a hatékony és pontos manőverezésben. Az AL Priority USB-s pendrive használatával frissíthető, egyszerűen, felhasználóbarát módon. Ráadásul a pendrive tolvajkulcsként is működik, a készüléket könnyen használhatatlanná tehetjük mások számára. Az elsőre esetleg magasnak tűnő lézerblokkoló árak mindjárt más megvilágításba kerülnek, ha azokat összemérjük az elkerülhető büntetések összegével. További részletekért, hasznos információkért érdemes felkeresni a Detektorbolt honlapját: www.detektorbolt.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük