Minőségi italok, árak

Az interneten olyan összehasonlító oldalt kerestem, ahol sokféle alkoholos italt lehet megtalálni. Nagy mennyiségben és minél nagyobb választékban, lehetőleg jó sok kereskedést „megversenyeztetve”.

Az interneten olyan összehasonlító oldalt kerestem, ahol sokféle alkoholos italt lehet megtalálni. Nagy mennyiségben és minél nagyobb választékban, lehetőleg jó sok kereskedést „megversenyeztetve”. Így találtam rá az Italkereső.hu-ra, ahol sörök, borok, tömény szeszes italok tárházát találtam. A standard italok mellett különlegességet is felvonultat ez az oldal.

Egy oldal, ahol megtalálod a legjobb ital árakat!

A keresőfelületen jó pár szempont szerint lehet szűrni, az ital jellegéhez igazodva a kereskedést, a borászatot, az alkoholfokot, az űrtartalmat, vagy ami a legfontosabb, hogy raktáron van-e az adott termék. Bónuszként, csak az akciós tételeket is meg lehet jeleníteni. A vásárlás-keresgélés mellett különféle weboldalokról betallózott, érdekes, alkoholos témájú írásokat, híreket is lehet olvasni. Azonban nem csak alkoholos italok találhatunk a weboldalon, többféle üdítőt is össze lehet hasonlítani (pl. Cola, Fanta stb.). Szóval aki nagyobb tételben gondolkodik italügyileg, mert például rendez egy partit vagy esküvőt szervez, annak mindenképpen érdemes az Italkereső.hu-t meglátogatnia!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük