Reg-Enor diéta az egészségért

Az algaegeszseg.com oldalt olvasgatva gondoltam, hogy egy próbát megér a sokak által dicsért Reg-Enor is, hátha kevesebbet fog fájni a fejem és több erőm lesz. Elkezdtem a Reg-Enor kúrát, az első 1-2 hétben nem sok különbséget éreztem.

Diétamániásként jó pár próbálkozásom volt, több, de inkább kevesebb sikerrel. Sok mindent lehet olvasni a neten, de ebből mi igaz? Annyi mindent próbálnak az embernek eladni, ez már kissé szkeptikussá tett. Kísérletező és kitartó típus vagyok, keresem az utat a valóban egészséges és teljes élet felé. Az algaegeszseg.com oldalt olvasgatva gondoltam, hogy egy próbát megér a sokak által dicsért Reg-Enor is, hátha kevesebbet fog fájni a fejem és több erőm lesz. Elkezdtem a Reg-Enor kúrát, az első 1-2 hétben nem sok különbséget éreztem. Aztán mintha kevesebbszer fájt volna a fejem, talán mégis van valami ebben a kúrában? Vagy csak simán placebo-hatás? Folytattam a diétával kombinált Reg-Enor kúrát. Még kevesebbszer fájt a fejem, habár sajnos teljesen azóta sem tűnt el. Az erőm is több lett. Nem állítom, hogy megszűnt minden bajom, de jóval egészségesebbnek érzem magamat, sokkal kevesebbszer fáj a fejem, energiadúsabb vagyok.

Étkezési tanácsok a Reg-Enor kúra alatt:

FONTOS: Minden étkezéshez fogyasszon 20g ( kb 1 evőkanálnyi) zsírt vagy szalonnát, hogy kinyíljon a Fater Papilla s beinduljon az epeműködés, beinduljanak azon enzimek, hormonok termelődése, amelyek a betegségek elmulasztásában és a fogyásban segítenek.

A Reg Enor kúra alatt az étrendünk ne tartalmazzon:

  • Semmiféle fehér lisztből élesztővel készült pékárut, cukrászati terméket
  • Cukrozott gyümölcsleveket, üdítőket
  • Ne igyon alkoholos italokat, sört, bort pálinkákat, likőröket.
  • Cukorkát, csokoládét, bonbont, mézet
  • Ecetes vagy erjesztett savanyúságokat.
  • Tejtermékeket, zsíros sajtot, nyers tejet, vajat
  • Gyümölcsöket ( kivéve citrom, grapefruit, kivi )

Bővebb információ a Reg-Enor-ról az algaegeszseg.com oldalon található.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük