Költöztetés árak Budapesten

Ha olyan céget keres, ahol a költöztetés árak Budapesten kedvezőek, érdemes megismernie a Barta költöztetés csapatát. Vállalnak költöztetés, áruszállítást, lomtalanítást. A weboldalukon megtalálható az árszabás is, itt nincs rejtett vagy utólag költség, kiszámítható tarifával dolgoznak.

Ha olyan céget keres, ahol a költöztetés árak Budapesten kedvezőek, érdemes megismernie a Barta költöztetés csapatát. Vállalnak költöztetés, áruszállítást, lomtalanítást. A weboldalukon megtalálható az árszabás is, itt nincs rejtett vagy utólag költség, kiszámítható tarifával dolgoznak. Ennyit szerettem volna előjáróban elmondani róluk, mert már többször kapcsolatba kerültünk velük.

A cégünk komplett átköltöztetéséről már írtam, most viszont a magánéleti tapasztalatomat is megosztom. Ez még a céges költöztetés előtt volt, ekkor kedveltem meg a Barta költöztetés csapatát. Egy komplett családi házat, pontosabban annak berendezéseit, egy 3-gyerekes család összes holmijait kellett átszállítani a város másik végébe, egy másik házba. Rengeteg dobozra volt szükség, emellett számos törékeny és értékes műtárgy is a rakomány része volt. Nem beszélve a lányom zongorájáról, rengeteg szobanövényről és megannyi eszközről, holmiról, amit egy többgyerekes család fel tud halmozni az évek alatt. Ezt a költöztető céget az egyik munkatársam ajánlotta őket, amikor felvettem velük a kapcsolatot, teljesen korrekten álltak hozzánk.

Felmérték a terepet, megbecsülték a rakományt, dobozokat adtak. Eltartott egy ideig míg mindent menetkészre hoztunk, de a költözés napjára elkészültünk. Ők pedig időben jöttek, először a bútorokat, majd a kisebb tárgyakat, dobozokat, zsákokat hordták ki. Annyira sok holmink van, hogy az öttonnás autóval kétszer kellett fordulni. Nagyobb teherautó nem fért volna be az utcánkba, még ezzel is ügyeskedniük kellett. Szinte az egész napot elvette a költöztetés, ez nem a rakodók lassúságát mutatja, hanem a sok holmit, a két fordulást és a nagy távot. Feleségem kávéval, frissítővel kínálta a költöztetőket, a gyerekek meg persze a nagyszülőknél voltak. Még nézni is fárasztó volt, hogy mennyi mindent kellett cipelni, de aztán végre a második körrel is végeztek. Rendeztük a számlát, és aztán hetekig elvoltunk a kipakolással. A Barta költöztetés kedvező benyomást tett, mit egy korrekt cég, amelynek a költöztetés árak kedvezőek és kiszámíthatóak Budapesten.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük