Kaposvári bútorbolt

Kertes házba költöztünk Kaposfüreden, végre több hely jut mindenkinek. Azonban szükségünk lett néhány új bútordarabra is, amelyekhez jó áron, egy kaposvári bútorboltban jutottunk hozzá. Erről szól a rövid történetem. Kaposvárra járok dolgozni, rendszeresen elhaladok a Horizont Bútor mellett.

Kertes házba költöztünk Kaposfüreden, végre több hely jut mindenkinek. Azonban szükségünk lett néhány új bútordarabra is, amelyekhez jó áron, egy kaposvári bútorboltban jutottunk hozzá. Erről szól a rövid történetem. Kaposvárra járok dolgozni, rendszeresen elhaladok a Horizont Bútor mellett. Tehát van egy szimpatikus bútorbolt Kaposváron.

Bútorbolt bejárás

Adta magát az ötlet, először nézzünk szét ott. A gyerekekre vigyáztak a nagyszülők, így feleségemmel kettesben mentünk bútorokat beszerezni. A horizontbutor.com holnapon már előzetesen tájékozódtunk, emellett az igényeket, méreteket és az anyagi keretünket is felmértük. A listánkon szerepelt egy ülőgarnitúra, szekrénysor, cipős szekrény, előszobafal és íróasztal. Átnéztük a boltot, végigböngésztük a kínálatot, az eladók is készségesen segítettek. Külön kihívás volt, hogy az új bútorok illeszkedjenek a régiekhez, legalábbis ne üssenek el nagyon azoktól. A bútorbeszerző utunk sikeres volt.

A legtöbb bútort ugyan csak rendelésre kaptuk meg, persze megvártuk, hogy összes meglegyen egyben és akkor házhoz szállíttattuk mindet. Az ízléses ülőgarnitúra és a szekrénysor a tágas nappaliba került, a cipős szekrény és előszobafal természetesen a bejárati ajtó mellé, az íróasztal pedig a nagyobbik fiam szobájába. Nekem legeslegjobban a LED-es, igen dizájnos szekrénysor tetszik, de a kényelmes ülőgarnitúra is nagyon jó. Szerény véleményem szerint a Horizont Bútor a legjobb bútorbolt Kaposvár térségében, kedvezők a tapasztalataink róluk. Egyelőre más bútorra nincs szükségünk, de ha lesz, biztos, hogy ismét náluk nézünk körül.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük