Kertes házba költöztünk Kaposfüreden, végre több hely jut mindenkinek. Azonban szükségünk lett néhány új bútordarabra is, amelyekhez jó áron, egy kaposvári bútorboltban jutottunk hozzá. Erről szól a rövid történetem. Kaposvárra járok dolgozni, rendszeresen elhaladok a Horizont Bútor mellett.

Kaposvári bútorbolt

Kertes házba költöztünk Kaposfüreden, végre több hely jut mindenkinek. Azonban szükségünk lett néhány új bútordarabra is, amelyekhez jó áron, egy kaposvári bútorboltban jutottunk hozzá. Erről szól a rövid történetem. Kaposvárra járok dolgozni, rendszeresen elhaladok a Horizont Bútor mellett. Tehát van egy szimpatikus bútorbolt Kaposváron.

Bútorbolt bejárás

Adta magát az ötlet, először nézzünk szét ott. A gyerekekre vigyáztak a nagyszülők, így feleségemmel kettesben mentünk bútorokat beszerezni. A horizontbutor.com holnapon már előzetesen tájékozódtunk, emellett az igényeket, méreteket és az anyagi keretünket is felmértük. A listánkon szerepelt egy ülőgarnitúra, szekrénysor, cipős szekrény, előszobafal és íróasztal. Átnéztük a boltot, végigböngésztük a kínálatot, az eladók is készségesen segítettek. Külön kihívás volt, hogy az új bútorok illeszkedjenek a régiekhez, legalábbis ne üssenek el nagyon azoktól. A bútorbeszerző utunk sikeres volt.

A legtöbb bútort ugyan csak rendelésre kaptuk meg, persze megvártuk, hogy összes meglegyen egyben és akkor házhoz szállíttattuk mindet. Az ízléses ülőgarnitúra és a szekrénysor a tágas nappaliba került, a cipős szekrény és előszobafal természetesen a bejárati ajtó mellé, az íróasztal pedig a nagyobbik fiam szobájába. Nekem legeslegjobban a LED-es, igen dizájnos szekrénysor tetszik, de a kényelmes ülőgarnitúra is nagyon jó. Szerény véleményem szerint a Horizont Bútor a legjobb bútorbolt Kaposvár térségében, kedvezők a tapasztalataink róluk. Egyelőre más bútorra nincs szükségünk, de ha lesz, biztos, hogy ismét náluk nézünk körül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.