Redőny készítés, szerelés Budapesten

Redőnyök, motoros redőnyök javítása, készítése, szerelése továbbá szalagfüggöny és napellenző készítése kizárólag minőségi alapanyagokból.

Rossz a REDŐNYE? Esetleg szeretne újat? Az Árny-véd Kft. megjavítja, felszereli, elkészíti! Redőnyök, motoros redőnyök javítása, készítése, szerelése továbbá szalagfüggöny és napellenző készítése kizárólag minőségi alapanyagokból.

Megbízásokat fogadunk magánszemélyektől és vállalatoktól: legyen szó családi házról, lakóparkról, panellakásról, irodaházról, bérházról és egyéb lakó, illetve melléképületről. Számunkra kiemelt a partnereink elégedettsége, így amennyiben a cégünket választja, megbízható és kifogástalan munkavégzésre számíthat!

Motoros redőny szerelése:

Motoros redőny, redőnymotorok és vezérlések forgalmazása széles választékban. 5 éves gyártói garancia, több ezer cikluson tesztelt, csendes, üzembiztos motorok. 2013 óta motoros alumínium redőnyeinket merev feltolásgátlóval készítjük, mindezt alapáron! Cégünk redőnyeit egy úgynevezett csőmotorral hajtatjuk meg, amely a redőny tengelyében került elhelyezésre, így az szinte láthatatlanná varázsolható. Motorizálni kifejezetten csak az alumínium redőnyöket javasoljuk, főleg a nagyobb nyílászárók esetében. Redőnymotorjainkra 5 év garanciát biztosítunk. Áraink magukba foglalják Budapesten és közvetlen környékén a kiszállítást, a felmérést, a felszerelést és a garanciát. Áraink ÁFA nélkül értendőek.

Kérjen Online árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal. Tel: 06 (20) 219-30-61

Web: www.redony-ajto.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük