Óratartó dobozok webááruháza

Az Órabox.hu webshopban kapható óratartó dobozok 1-24 karóra szakszerű és igényes tárolására alkalmasak. Az óratartó dobozok többféle típusban kaphatóak, az anyagok lehet bőr, karbon és lakkozott fa egyaránt. A puha, igényes belsőt plüss vagy szövet biztosítja.

Egyedi ajándékötletet, különlegességet keres? Vagy az órák szerelmese, szerelője, esetleg kereskedője? Nézzen szét az Órabox.hu webáruházban! Karórák, faliórák, óratartó dobozok, óratartó vitrinek, óraforgatók, óraszíjak, mindenféle órás szerszámok kaphatóak náluk. Emellett egyéb hasznos termékek, luxuscikkek, például szemüvegtartók, szivartartó dobozok, ékszertartók is megvásárolhatók. A rendelés menete nem bonyolult, vázlatosan ismertetjük:

  • Ön felkeresi a weboldalt, az órabox.hu-t.
  • Kiválasztja az adott terméket, termékeket (pl. óradobozt).
  • A rendelés leadható online, telefonon vagy e-mailen.
  • Telefonos kapcsolatfelvétel esetén a kollégákkal személyesen egyeztetnek.
  • Ha a rendelés online vagy e-mailen keresztül történt kap egy visszaigazoló e-mailt, majd egy értesítő e-mailt a személyes átvétel részleteiről. Ekkor minden egyéb díj nélkül, a Lurdy-házban lévő átvevőpontban átveheti a terméket, termékeket, ekkor készpénzzel fizethet.
  • Ha nem személyes kívánja átvenni az árut, 1200 forintért a Trans-O-Flex futárszolgálattal kiszállítják Önnek, ilyenkor előre utalással vagy utánvéttel (készpénzben) is fizethet.
  • 15000 forint fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.
  • Átvette a terméket, termékeket, használja sok örömmel!

Óratartó doboz

Most pedig röviden ismertetünk néhány termékcsaládot a sok közül. Az Órabox.hu webshopban kapható óratartó dobozok 1-24 karóra szakszerű és igényes tárolására alkalmasak. Az óratartó dobozok többféle típusban kaphatóak, az anyagok lehet bőr, karbon és lakkozott fa egyaránt. A puha, igényes belsőt plüss vagy szövet biztosítja. Az óradobozt zsanérokkal látták el, amelyek kulccsal zárhatók. A webshopban kaphatóak üvegablakos óratartó dobozok, illetve teljesen zártak is. Természetesen ezeknél nagyobb kapacitású, 20-30 karóra szakszerű tárolására alkalmas vitrinek, bőröndök is kaphatóak.

Amint már említettük, számos egyéb órás eszköz is megvásárolható. Az óradobozok már üresen is tetszetősek, hát még megtöltve karórákkal! Ehhez pedig az Órabox kiváló alapanyagot nyújt a luxuskarórák nagy választékával. Például igencsak jól mutat az Ön csuklóján, és persze óratartó dobozában is, egy Vostok Europe, Paul Hewitt, TW Steel, VR46 Valentino Rossi karóra. Ha esetleg órás alkatrészt, szerszámot keres, azt is találhat, csipeszek, toknyitók, tisztítóeszközök is kaphatóak. Érdemes még megemlíteni az óraforgatókat, az óraszíjakat, a szivartartó dobozokat vagy éppen karkötőket is. És akkor nem is beszéltünk a faliórákról, ébresztőórákról. Látható, hogy az óratartó dobozok mellett mennyi mindent lehet még kapni az Órabox webshopban, érdemes tehát körülnézni.

Link: orabox.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük