Redőny javítás szakszerűen

redőny javítás Budapesten és vonzáskörzetében.

Írásomban egy redőny javító vállalkozást szeretnék bemutatni, amely Budapesten és annak vonzáskörzetében tevékenykedik. A cég neve Árny-Véd Kft.. Mind a műanyag, mind a fa, mind az alumínium redőnyök szakszerű javítását vállalják, szerencsére a leggyakrabban előforduló redőnyhibák többnyire orvosolhatók.

Általában ezek a redőnyjavítási munkák szoktak előjönni (a teljesség igénye nélkül):

– a redőnygurtni vagy redőnyzsinór cseréje,
– a redőnygurtni vagy a redőnyzsinór csévélő automata cseréje,
– a redőnygurtni vezető görgő cseréje,
– megakadt vagy szorult redőnyök javítása,
– szétszakadt redőnypalást javítása, redőnyléc pótlással.

Tehát pontokba szedve a redőnyjavítás menete elég egyszerű, az esetek nagy részében ez szokott történni:

– A kedves érdeklődő megkeresi a céget telefonon vagy online.
– Ha a részletek, esetleges problémák tisztázódnak, árajánlatot adnak.
– A megbeszélt időpontban felkeresik a bejelentős, megrendelőt, ahol a szakemberek elhárítják a hibát, az elromlott alkatrész megfelelő, jó minőségűvel pótolják, cserélik. Az általuk használt alkatrészek eredeti, gyári alkatrészek.
– Az ügyfél kifizeti a javítás árát. Egy példával szemléltetve a redőnyzsinór cseréje kiszállással, anyaggal együtt nettó 7500 forint, minden további gurtnicsere 3500 forintba kerül darabonként. Látható, hogy a már nagyon foszlott, elhasznált (de még nem el szakadt) redőnyzsinórt is érdemes cseréltetni, ha már kint vannak a szakemberek, mert ennek az ára még kedvezőbb. És persze a régi zsinórok időzített szakadását, és az ezzel járó bosszúságot is megelőzhetjük.
Azonban adódnak esetek, amikor a redőny javító vállalkozás Budapesten vagy máshol olyan helyzettel találkozik, hogy sajnos nem javítható redőny. Ilyenkor cserére van szükség, az Árny-Véd Kft. remek ár-érték arányban vállal teljes redőnycserét. Emellett mindenféle árnyékolástechnikai szakipari munkával is megbízhatóak. Legyen az redőny motorizálása, garázskapu kiépítése, szúnyogháló felhelyezése, napellenző installálása vagy éppen szalagfüggöny elkészítése.
Amikor nálam elszakadt a redőnygurtni, baráti ajánlásra őket hívtam. A weboldalon lévő telefonszámon kerestem meg a céget, nekem a beszélgetés jobban fekszik, mint a levelezés. Persze elektronikusan, üzenetszerűen is fel lehet velük venni a kapcsolatot. Összességében az Árny-Véd Kft. jó benyomást tett rám, azért is írtam róluk ennyit. Minden ismerősömnek őket ajánlom, ha redőny javításra van szükség Budapesten. Vagy egyéb munkákra keresnek remek árnyékolástechnikai szakembereket. Keresse fel weboldalukat, ahol még több információval szolgálnak: redonyjavitas.net


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük