Bőrkanapé vagy textilbőr kanapé?

A bőr kanapé a klasszikus, de többnyire a drágább megoldás. Sokaknak viszont ez az igazi kanapé, irodákba, rendelőkbe gyakran a bőrkanapét választják, mivel rengeteg előnye mellett sugallja az eleganciát.

Bőrkanapé vagy textilbőr kanapé? Mindkettőnek van előnye. A bőr kanapé a klasszikus, de többnyire a drágább megoldás. Sokaknak viszont ez az igazi kanapé, irodákba, rendelőkbe gyakran a bőrkanapét választják, mivel rengeteg előnye mellett sugallja az eleganciát. Emellett a megfelelő ápolás-törődés esetén sokáig kellemes tapintású, erős, strapabíró és könnyen tisztítható marad. Hiszen a bőrt csak simán letöröljük, fertőtlenítjük, miközben folyamatosan frissen tartjuk, nem hagyjuk kiszáradni, és akkor máris elmondhatjuk, hogy ez a legjobban tisztítható anyag. Ráadásul viszonylag könnyen javítható. Azonban nem mindenkinek tetszik a tisztán bőranyagú kanapé, például mert olcsóbbat keresnek, vagy egyszerűen nem tetszik nekik a megjelenés. Ekkor kerülnek képbe a szövetbőr vagy textilbőr bevonatú kanapék. A szövetbőr a valódi bőr daráléka, rugalmasságából adódóan szintén könnyen javítható, foltozható és hosszú időn keresztül otthona egyik alapdarabja lehet.

A kanapék ár érték aránya

Természetesen az anyag és ár-érték mellett fontos szempont a forma. Van, aki a sarokkanapét, van, aki az U alakúakat keresi, valakinek a minimalista megjelenés jön be, megint más a klasszikusabb formák híve. Erre-arra nyitható, ilyen-olyan díszpárna, támla jár hozzá, fontosak a részletek is. Érdemes valóban körüljárni a témát, mert nagy választék esetén mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Ilyen hely például a kanapé.net raktáráruház. Már a weblapon is érdemes körülnézni, aztán időpontot kell egyeztetni, hogy meg is látogathassuk őket. Azt vallják: ne a neten rendeljünk kvázi látatlanban, jobb a személyes kipróbálás, tapasztalás, főleg ha minőségi bőr és textilbőr kanapék közül válogatunk. Az előzetes bejelentkezés fő oka, hogy kevesen vannak (ez persze a vásárlónak inkább előny, mert nem kell nagy létszámú személyzetet megfizetnie), így nem a hagyományos nyitva tartási rendszer szerint fogadják az érdeklődőket. Ha felkeressük őket, legalább 500-600, azonnal elvihető bútorból válogathatunk. Az egyszerűtől a luxusig, itt mindenki rálelhet a megfelelő bőr és textil kanapéra, űlőgarnitúrára. Web: kanape.net


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük