Franciaágy áruház

Eszembe jutott, hogy a kedvenc munkatársam (és egyben cimborám) nemrégen beszerzett egy kanapét (meg is mutatta), azt mondta, hogy ahol vette, ott rengeteg franciaágyat is lehet kapni. Kiderült, hogy ez egy olyan franciaágy áruház (avagy bútor outlet), ahol előzetes bejelentkezéssel lehet körülnézni.

Franciaágy: 160×200 cm-es méret, jól nézzen ki, rugós és kényelmes legyen. És persze kedvező áron jussunk hozzá. Feleségemmel ezeket a feltételeket szabtuk. Elmentünk több bútoráruházba, végignéztük a kínálatokat, de valahogy nem találtuk meg az igazit. Vagy drága, vagy nem szép, ez túl kemény, az túl puha, amaz nem igazán jó anyagú… valami mindig hibádzott. Eszembe jutott, hogy a kedvenc munkatársam (és egyben cimborám) nemrégen beszerzett egy kanapét (meg is mutatta), azt mondta, hogy ahol vette, ott rengeteg franciaágyat is lehet kapni. Kiderült, hogy ez egy olyan franciaágy áruház (avagy bútor outlet), ahol előzetes bejelentkezéssel lehet körülnézni. Ez persze nem baj, elkértük a telefonszámukat és felkerestük őket.

Egyébként franciaágy.net a pontos nevük.

A cimbora nem túlzott, itt aztán tényleg temérdek bútor volt közte sok-sok franciaággyal. Elvoltunk egy jó darabig: nézegettünk, próbálgattunk, tesztelgettünk. Ráültünk, ráhemperedtünk hol az egyikre, hol a másikra, megvizsgáltunk talán több tucatot is. Biztosra mentünk. Ha kérdeztünk, a személyzet=raktáros normálisan válaszolt. Végre rátaláltunk arra a franciaágyra, amely teljesítette az írásom elején említett követelményeket. Megfelelő méret, jól néz ki, rugós és kényelmes. Emellett az ára is teljesen rendben volt, ennyiért nagyon is megérte. Főleg, hogy volt viszonyítási alapunk, előtte jó sokat láttunk. Lebeszéltük a házhoz szállítást, és néhány nap múlva már meg is jött az új franciaágyunk. Reméljük, még sok évig szolgál minket! Ha kiváló minőségű franciaágyat szeretne vásárolni, ne hagyja ki Őket! Weboldaluk: https://franciaagy.net


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük